zaterdag 5 augustus 2017

De zomer van… Amber Brantsen in EenVandaag, nieuwe NOS Journaal presentatrice nieuwslezeres vanaf 7 augustus 2017 op NPO1

De zomer van… Amber Brantsen in EenVandaag, nieuwe NOS Journaal presentatrice nieuwslezeres vanaf 7 augustus 2017 op NPO1

EenVandaag gaat deze zomer weer op pad. In een chique wagen. Voor een picknick en een goed gesprek. Over muziek, literatuur, maar vooral over het afgelopen jaar in ‘De zomer van’.

De zomer van… Amber Brantsen EenVandaag nieuwe NOS Journaal presentatrice nieuwslezeres vanaf 7 augustus 2017 NPO1 #DeuxChevaux #Formule1 #picknick
 
Vanavond halen we de nieuwe NOS Journaal presentatrice Amber Brantsen op met de Eend en rijden we met deze Formule 1 fan naar het circuit van Lelystad om de Deux Chevaux eens flink op zijn staart te trappen.

Amber Brantsen is een rising star in de omroepwereld. Na een studie Bestuurskunde in Leiden kwam ze binnen als stagiair op de binnenlandredactie van de NOS.
 
Dat was nog maar drie jaar geleden en nu al wordt ze een van de vaste gezichten van het NOS Journaal. Na haar stageperiode ging ze aan de slag als nieuwslezer bij NPO 3FM en FunX.
 
In 2016 maakte ze de overstap naar het NOS Radio 1 Journaal, waar ze co-host werd naast Jurgen van den Berg.

Deze zomer staat voor haar in het teken van afscheid (van de radio) en nieuw avontuur (naar de televisie). Hoe kijkt ze zelf tegen haar bliksemcarrière aan? Hoe gaat ze om met kritiek?
 
Tegen wie kijkt ze op? Winfried Baijens, Mark Visser, Jeroen Tjepkema, Dionne Stax, Simone Weimans, Jeroen Overbeek, Astrid Kersseboom, Annechien Steenhuizen of Rob Trip? Of toch Sacha de Boer?

Aanstaande maandag presenteert Amber Brantsen haar allereerste journaal op TV.

* De zomer van… Amber Brantsen.
EenVandaag gaat deze zomer weer op pad. In een chique wagen. Voor een picknick en een goed gesprek.
 
Over muziek(Adele), literatuur, maar vooral over het afgelopen jaar in ‘De zomer van’.
 
Vanavond halen we nieuwslezer Amber Brantsen op met de EendVandaag en rijden we naar het circuit van Lelystad om de Deux Chevaux eens flink uit te testen.

Amber Brantsen nieuwe presentator NOS Journaal

Amber Brantsen wordt presentator van het NOS Journaal op televisie. Vanaf augustus zal ze te zien zijn in de dagbulletins.

Ze vult de plek op die vrijkwam toen Rik van de Westelaken de NOS verliet.

In 2014 kwam Brantsen bij de NOS als stagiair op de binnenlandredactie. Na haar stage ging ze aan de slag als nieuwslezer, vanaf 2015 bij NOS op 3 bij NPO 3FM en FunX.
 
In 2016 stapte Brantsen over naar het NOS Radio 1 Journaal, waar ze co-host werd.

Brantsen is blij met de benoeming. "Ik vind het een enorme eer om het harde werk van mijn collega's te mogen presenteren.
 
Tot nu toe was dat altijd op de radio en ik kijk er ontzettend naar uit televisie daaraan toe te voegen."

Marcel Gelauff, hoofdredacteur NOS Nieuws: "Amber Brantsen heeft zich de afgelopen jaren bewezen als radiotalent.
 
We geven haar nu graag de kans om zich verder te ontwikkelen op het gebied van televisie. Ik ben erg blij dat zij deze stap maakt."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten