maandag 18 september 2017

Amber Brantsen studiogast bij Ziggo Sport F1 GP van Singapore 2017


Amber Brantsen studiogast bij Ziggo Sport F1 GP van Singapore 2017

Amber Brantsen studiogast bij Ziggo Sport F1 GP Singapore 2017 NOS Journaal presentatrice #Formule1 #MaxVerstappen #RobertDoornbos #TomCoronel #RobKamphues 17 september 2017

Op Twitter had je het al kunnen zien: NOS-presentator Amber Brantsen is groot fan van de Formule 1.

17 september 2017 is ze bij Ziggo Sport de studiogast tijdens de voor- en nabeschouwing van de Grand Prix van Singapore. Ter ere daarvan schrijft ze een column voor Grand Prix Radio.

De column van NOS-presentator Amber Brantsen: F1-mensen

Als vrouw en liefhebber van F1 ben ik allang niet meer uniek. En dat is natuurlijk te danken aan Max.

Sinds hij tijdens zijn eerste race in de Red Bull in Spanje won lijkt heel Nederland fan te zijn.

Toch krijg ik nog regelmatig de vraag ‘wat is er nou zo leuk aan F1?’, waarbij toch vooral wordt bedoeld ‘waarom vind jij als vrouw F1 nou zo leuk?’.

Ik hou van sport. Ik ben competitief ingesteld en heb groot respect voor mensen die alles opzij zetten voor dat ene doel: de allerbeste worden. Maar F1 is anders dan andere sporten.

Natuurlijk, iedereen heeft zo z’n favorieten. Ik noem Verstappen, Ricciardo (ja sorry), Vettel (in een goede bui) en Button (ik mis hem nog steeds).

Maar bovenal is een F1-fan een F1-fan. Fan van de sport. Van de spanning, de techniek, het geluid, de mentale uitdaging, de show en de verhalen eromheen.

Dus als je dan weer eens op de tribune zit in Spa, zoals vorige maand, en Max valt voor de zoveelste keer uit, dan blijf je als F1-fan zitten.

Dan ga je niet weg. Geen rellen, geen vandalisme. Je geniet gewoon van de rest van de race – en druipt daarna af.

Dat is zo mooi aan F1. Ik hou van de sport. Maar bovenal hou ik van de mensen die ervan houden.

Dat zijn fijne mensen.

Laten we hopen dat er snel wel weer aanleiding is om met deze mensen op de stoelen te staan. Go Max!

Verstappen: ‘In de sandwich bij de Ferrari’s’

Max Verstappen kende tot de race weer een goed weekend. Helaas werd de Nederlander vlak na de start door de Ferrari’s uit de wedstrijd gereden.

“Wat kan je doen als je in de sandwich wordt genomen?”, vroeg Verstappen zich af voor de camera van Ziggo Sport.

Hij vervolgt: “Op de beelden is het heel duidelijk. Ze knijpen mij af. Kimi stuurt naar rechts en Vettel naar links. Ik kan dan geen kant meer op. Daarna komen we alle drie tegen elkaar aan. Mijn voorwielophanging was stuk en daarna knalt Kimi er nog vol in.”

Voor Verstappen is het zaak om heel snel de RB13 om te dopen tot de RB14. “Het is niet mijn jaar. Dat is weer gebleken. Ik blijf ondanks alles positief. Het was tot de race een goed weekend. De snelheid is er wel.”

 Rachid Finge ‏Geverifieerd account @rachidfinge

Hoor net dat @amberbrantsen morgen te gast is bij Ziggo Sport tijdens de voor- en nabeschouwing van de #SingaporeGP. Leuk! 😃 #F1

Amber op twitter:
 
Amber Brantsen‏ Geverifieerd account @amberbrantsen

Ondanks Max' resultaat was het wel super gezellig op de bank bij @racing_rob, @TomCoronel en @robertdoornboss! 🏎️🏁 Dank @ZiggoSportF1 #F1

Amber op Instagram:

amberbrantsen Ik zat vandaag op de bank bij Rob Kamphues, Tom Coronel en Robert Doornbos om lekker te bomen over Formule 1 🏎️🏁 Ondanks Max (die werd gesandwiched door Vettel en Räikkönen) was het een topmiddag met deze mannen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten